Alpaka. Uld. Baby. Strik. Håndlavet. Undertrøjer. Veste. Strømper. Huer.
 

Unik Babystrik

Tak for at du valgte at besøge min side

Gennem siden ”Unik Babystrik” får du muligheden for at kunne erhverve ægte håndlavet strik til dit barn eller barnebarn, der er skabt på hobbybasis af to ”kreative strikketanter”, der virkelig holder af strik.

Det er vores hobby, lyst og skabertrang der ligger i hvert enkelt lille stykke unikke strikketøj samt tanken om små poder i hjemmelavet strikketøj.

Brug siden ”Unik Babystrik” til at finde det strik, du vil bruge som supplement til garderoben, gave til barnedåben, værtindegave og blot fordi du ved, hvor sødt dit barn kommer til at se ud i tøjet.

Unik Babystrik er ikke ”maskinfremstillet”, derfor vil der være variationer – det er netop det der gør det unikt. Udvalget er her på siderne, men ønsker du at tilføje dit personlige præg til strikketøjet, så er du velkommen til at kontakte mig.

.

Gratis levering som Stor- eller Maxibrev
Tina // 26.02.09
//

Hej helle.
De er faktisk utrolige dygtige, og gode til at kombinere farver.
Helle W J // 26.02.09
jbhhwj@post.cybercity.dk //

Hej Tina
Jeg så det link du havde lagt på Liselottes "slagtenhelligko", det er fantastisk !
Tak for at du ville dele det med os.
Jeg boede engang fra midt i 70´erne til midt i 80érne sammen med en kæreste, og han strikkede også. På en rejse med sit arbejde til Peru, fortalte han også strikkende mænd, at den sweater han havde på, den havde han selv strikket. Det gav helt enorm respekt, og de fik en snak om garnkvaliteter og om Færøerne og Island hvorfra de godt vidste at der kom god uld !
Hilsen fra Helle
Inge // 28.11.08
I-Nielsen@jubii.dk //

Mange tak for de super dejlige sokker og tak for den hurtige levering.
Venligst Inge
 
tina-jensen@oncable.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net
Alpaka. Uld. Baby. Strik. Håndlavet. Undertrøjer. Veste. Strømper. Huer.